Hvorfor velge Kalli IT

Kalli IT er ett enkeltpersonforetak som utvikler nettsider for privat- og bedriftskunder. Kalli IT utfører også diverse reparasjoner på mobiltelefoner og datamaskiner. Samt tilby tjenester for programvare hjelp, hente ut data og sikkerhetskopiering av primært datamaskiner.

Spørsmål

Det er gratis å ta kontakt. Kalli IT bryr seg om kundene, om det skulle være spørsmål eller andre henvendelser er det bare å ta kontakt på skjemaet nede på siden.

Kvalitet

Kalli IT bruker den nyeste teknologien innen web utvikling, som HTML5, CSS3 og JavaScript. Kalli IT bruker CMS løsninger som Google Sites og WordPress.

Support

Kalli IT garanterer support på alle tjenester både via mail, telefon, fjernstyring og ute hos kunder.

WordPress

WordPress er verdens mest populære publiseringsløsning for nettsideinnhold – «content management system» (CMS).
74,6 millioner nettsider er bygget på WordPress. 48% av de mest leste bloggene i verden er bygget på WordPress. Og WordPress er den mest populære løsningen for bedriftsider.

Google Sites

Google Sites (Google nettsteder) er en gratis tjeneste fra google som tillater deg å opprette ditt eget nettsted uten noe nevneverdig erfaring. Denne tjenesten egner seg spesielt godt for små bedrifter, organisasjoner, foreninger eller bare som en hobby eller blogg.

Kort om meg selv

Jeg heter Kristoffer-Andre Kalliainen og har erfaring med fagbrev som produksjonselektroniker. Jeg har alltid hatt interesse for data og teknologi, og jeg ønsker meg noe mer enn den erfaringen jeg har fra det yrkesfaglige. Derfor studerer jeg nå dataingeniør på Høyskolen på Vestlandet i Bergen på fjerde semester for å få mer innsikt innenfor informasjonsteknologi.

Tjenester

Jeg tilbyr tjenester som oppsett av domene og bedriftsmail gjennom G-Suite. Nettside bygging med teknologier som Google Sites, Wordpress og standard HTML, CSS og JavaScript. Jeg tilbyr både statiske og dynamiske nettsider som passer til alle formål, både hjemmesider, firmasider og blogger. Jeg tilbyr også reperasjon av både PCer og mobiltelefoner, samt hente ut data fra gamle enheter og utføre sikkerhetskopier. Jeg kan hjelpe deg med å bygge, og bytte ut komponenter i PCer. Jeg kan også tilby lettere reparasjoner av kabler og kretskort med myklodding.

Hjelp til firma på nett

Med Hjelp til firma på nett tjenesten kan du få hjelp til å få bedriften din ut på nettet. Det kan være ulike behov som å skaffe domene, lage og sette opp bedriftsmail og få bedriften din frem på Google og Facebook. Tjenesten er på timebasis, og pris er oppgitt per time.

Utvidet WordPress

I Utvidet WordPress tjenesten vil jeg lage en wordpress side, hvor du leverer meg logo, tekst og bilder. Jeg vil via samtale med deg hjelpe deg å finne det riktige designet ut i fra ferdige temaer. Denne tjenesten inkluderer oppsett på webhotell, slik at du kan umiddelbart bruke nettsiden din. Pris er oppgitt som minste pris.

Enkel WordPress

I Enkel Wordpress tjenesten vil jeg lage en wordpress side, hvor du leverer meg logo, tekst og bilder. Jeg vil via samtale med deg hjelpe deg å finne det riktige designet ut i fra ferdige temaer.

Google Site

Google Site er en enkel løsning for å lage enkle nettsider kjapt. Det er fullt mulig å lage en Google Site selv, men bruker du meg slipper du å sette deg inn i løsningen selv.

Ta Kontakt

Hjemmekontor adresse

Krohnåsvegen 44, 5239 Rådal

Ring meg gjerne

Kristoffer-Andre Kalliainen
+47 986 84 488

Digitalt møterom

Ønsker du ett møte over nettet, er du velkommen inn til det virtuelle møterommet https://appear.in/kalli-it

Kontakt meg